Your Website - Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή eshop

Κατασκευή ιστοσελίδας στην Τήνο

Κατασκευή Ιστοσελίδας στην Τήνο

Ιστοσελίδες & Eshop στην Τήνο

Κατασκευή Ιστοσελίδας στην Τήνο; Έχετε επιχείρηση στο νησί της Τ΄ήνου και βρίσκεστε σε αναζήτηση εταιρείας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας; Ψάχνετε λύσεις για το site της επιχείρησης σας; Πλησιάζει η καλοκαιρινή σεζόν και θέλετε να δυναμώσετε την παρουσία σας στο digital;

Μια δυναμική παρουσία της επιχείρησης σας έχει τεράστιο όφελος για εσάς. Γνωρίζατε ότι το 70% των πελατών θα επισκεφθούν μια επιχείρηση που έχει μια περιεκτική παρουσίαση στο διαδίκτυο; Το website σας πρέπει να αποτελεί το 2ο ¨σπίτι¨της επιχείρησης σας και να το προσέχετε το ίδιο με το φυσικό σας κατάστημα.

Για να βγει ένα website στον αέρα θα πρέπει να προσέξουμε τα επόμενα στοιχεία

1. Σωστή δομή

Η δομή ενός website πρέπει να ξεκινά από την ερώτηση, τι θα άρεσε στους πελάτες μου να δουν στο site της επιχείρησης μου; Το τι αρέσει στο κοινό μας και τους χρήστες που επισκέπτονται το website μας πρέπει να είναι προτεραιότητα. Φυσικά, πάντα παρουσιάζουμε όλα εκείνα που θέλουμε να μάθουν για εμάς. Δηλαδή, τις υπηρεσίες μας, τα προϊόντα μας, τα δωμάτια μας, του χώρους μας. Ένας σωστός συνδυασμός, θα δώσει στο site μας χαρακτήρα και θα δικαιολογήσει την ύπαρξη του.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η κατασκευή ενός website δεν πρέπει να είναι στην τύχη και απαιτεί συγκεκριμένη στρατηγική.

2. Web Design

Η σωστή δομή και το περιεκτικό structure του website, περνά στην υλοποίηση και την μεταφορά στο σχεδιαστικό κομμάτι. Το πόσο καλά είναι διαμορφωμένο ένα site αφορά εν μέρει τον expert που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή. Μια σωστή δομή πρέπει να παρουσιάζεται και αντίστοιχα ποιοτικά. Πόσες φορές έχετε ανοίξει ένα website και δεν είναι καθόλου λειτουργικό; Να μην μπορείτε να πατήσετε κάτι ή να του λείπουν τα σωστά πεδία;

Ο σχεδιασμός του website λοιπόν, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, για να λειτουργεί 100% αποδοτικά το site. Το User Experience, η εμπειρία που προσφέρουμε δηλαδή, στον ηλεκτρονικό χρήστη, είναι σημαντική τόσο όσο και στο φυσικό μας κατάστημα ή την επιχείρηση μας.

Οι ανάγκες των χρηστών που βρίσκονται στο website μας, διαφέρουν και δεν πρέπει να αμελούνται. Η εταιρεία κατασκευής θα πρέπει πάντα να υπολογίζει τις ανάγκες των χρηστών αλλά και να παρουσιάζει ιδανικά την επιχείρηση σας.

3: Δημιουργία περιεχομένου

Το πως θα γεμίσει ένας ιστότοπος με περιεχόμενο, δεν είναι πάντα εύκολη δουλειά. Απαιτεί χρόνο, σύγχρονες τεχνικές και φυσικά πολλές φορές ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα κείμενα και οι φωτογραφίες σε ένα site, είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ της κατασκευής του. Το πρωτότυπο περιεχόμενο έχει τεράστια σημασία εδώ και μερικά χρόνια και για το 2022 είναι ψηλά στις τάσεις για τις Marketing τεχνικές.

Η επένδυση σας για ένα νέο website ή redesign του παλιού, θα πρέπει να έχει και την στρατηγική για ένα καλό και ποιοτικό περιεχόμενο. Όμορφες φωτογραφίες, καλο-γραμμένα κείμενα, σωστή θέση κειμένου στις σελίδες, είναι μερικά στοιχεία που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

4. Τελικές Ρυθμίσεις

Λίγο πριν το site μας βγει live και είναι έτοιμο για να δεχτεί τις πρώτες του επισκέψεις χρειάζονται οι τελικές ρυθμίσεις. Ξεκινάμε από το testing, τον έλεγχο ότι όλα λειτουργούν ομαλά και περνάμε στις τελικές παραμετροποιήσεις για να φαίνεται το site μας σωστά.

Τι πρέπει να κάνουμε:

Δημιουργία SiteMap

Καταχώρηση στις Μηχανές Αναζήτησης (Google, Bing Κτλ)

Σύνδεση με Google Analytics

Σύνδεση με Social Media

Google My Business Set Up

Ρύθμιση SSL Certificate

Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα βήματα για να μπορέσει ένας νέος ιστότοπος να φαίνεται υγιής και να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις της live λειτουργίας του. Μελλοντικά όλα αυτά τα βήματα, θα βοηθήσουν την νέα σας ιστοσελίδα να βρεθεί στην 1η σελίδα της Google.

Κατασκευή Ιστοσελίδας στην Τήνο. Η ομάδα της your-website.gr είναι σε θέση να σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για σχεδιασμό και κατασκευή website.

Για πληροφορίες ή ραντεβού μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ή να καλέσετε στο 6982584951 (Βίδου Σμαράγδα)

No Comments

Post a Comment