5 μικρα βηματα για την προωθηση της επιχείρησης σας.

 

Δημιουργηστε Website / E-shop

Μην το σκέφτεστε… Η online παρουσία σας είναι απαραίτητη. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να έχει καλό SEO, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή οργανική κατάταξη στις αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησεις. Εξίσου σημαντικό είναι να έχει μοντέρνο καθαρό design και να είναι εύκολη στην πλοήγηση από τον χρήστη. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι φρέσκο στην αγορά. Και φυσικά μη ξεχνάτε ότι ένα website πρέπει να είναι mobile responsive!

Χτιστε ενα Ισχυρο Brand Name

Το brand name βοηθάει στη δημιουργία σωστής σχέσης με τον πελάτη. Ένα καλό brand name δημιουργεί εμπιστοσύνη και βοηθά τον πελάτη να ταυτιστεί με την επιχείτηση σας.

Δημιουργηστε ενεργα social profiles

Δημιουργήστε προφίλ στα Social Media (linkedin, instagram, facebook). Nα έχετε ενεργή παρουσία σε αυτά, στοχεύοντας σε ολόενα και περισσότερους followers με συνεχή αλληλεπίδραση.

Στειλετε newsletter

Ξεκινήστε να μαζεύεται μειλ όσων θέλουν να μαθαίνουν πρώτοι τα νέα σας. Δημιούργηστε mail campaigns με προσφορές ή με νέα προιόντα και δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται.

Χρησιμοποιηστε Digital Marketing

Είτε πουλάτε προϊόν, είτε υπηρεσία, οι οργανικές δημοσιεύσεις και αναζητήσεις θα σας φέρουν περιορισμένα αποτελέσματα. Αξιοποιήστε τα κανάλια και τις τεχνικές που προσφέρονται από το Digital Marketing ώστε να αυξήσετε τα αποτελέσματα σας!

Βρείτε μας στο facebook 

Your-website.gr

 

Related Posts