Δημιουργία ιστοσελίδων

 

Στην Your-Website η δημιουργία κάθε ιστοσελίδας ή E-shop αποτελεί για εμάς μοναδική πρόκληση, όπως μοναδική είναι και για εσάς η επιχείρηση σας. Η σωστή σχεδίαση ενός website αποτελεί το πρώτο βήμα και ίσως το πιο σημαντικό, ώστε να προβάλλετε σωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στον κόσμο του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες σε wordpress ώστε να μπορεί ο χρήστης να αλληλεπιδρά εύκολα και άμεσα με τους πελάτες του. 

1. Web Design

Το πιο σημαντικό στο Web Design, δεν είναι τα χρώματα και οι εικόνες στην ιστοσελίδα μας. Είναι να παρακολουθούμε τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις του, έτσι ώστε να έχουμε πάντα μια δυναμική ιστοσελίδα επίκαιρη και σωστά σχεδιασμένη για τον χρήστη – επισκέπτη. Η δημιουργία ενός site δεν θα γίνεται μόνο για την επιχείρηση αλλά και για τους πελάτες της. Η απλότητα στο σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας, η ευχρηστία στην δημιουργία ενός e-shop, κάνουν την εμπειρία του χρήστη ενιαία και ξεκούραστη.

Στο κόσμο του Digital Marketing όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Αυτό που ήταν «της μόδας» και θεωρούνταν εξελιγμένο πέρσι, φέτος θα έχει αντικατασταθεί από κάτι καινούργιο, πιο μοντέρνο. Αν πιστεύετε ότι η ιστοσελίδα σας φαίνεται ξεπερασμένη και υποψιάζεστε ότι οι αντίστοιχες ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας φαίνονται καλύτερες από τη δική σας, μάλλον έφτασε η ώρα να κάνετε κάτι που θα βελτιώσει το site σας  (Web Redesign) και κατά συνέπεια την εικόνα που προβάλλει η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Και να θυμάστε.. Οι ιστοσελίδες του μέλλοντος αλλάζουν συνεχώς!

2. Web Development

To Web Development, αποτελεί την επομένη φάση από την σχεδίαση, στην δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα ή το e-shop σας, βάσει τις ανάγκες και τους στόχους της εκάστοτε επιχείρησης.

Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα σας! 

3. Web Content

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι ο Βασιλιάς! Είναι ο λόγος για τον οποίο έρχονται οι επισκέπτες στις σελίδες που έχετε δημιουργήσει στο διαδίκτυο. Το περιεχόμενο και οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται στη σελίδα είναι αυτά που θα βοηθήσουν τη Google να “βρει” και να εμφανίσει τη ιστοσελίδα ή το E-shop σας στις σελίδες της. Μία ιστοσελίδα για να είναι σωστή θα πρέπει να έχει όμορφο σχεδιασμός και πολύ καλή δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους χρήστες.

4. User Friendly

H συνολική εμπειρία του χρήστη όταν επισκέπτεται ένα website ή e-shop δεν θα πρέπει να περνάει απαρατήρηρη. Ένα θετικό feedback, μία καλή εμπειρία από τον χρήστη θα τον κάνει να επιστρέψει ξανά στην ιστοσελίδα μας.

Φυσικά, κάθε περίπτωση όπως και κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή. Η κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικά προιόντα/υπηρεσίες, άλλους στόχους, άλλο κοινό. Επομένως, η στρατηγική κάθε φορά θα πρέπει να να γίνει ξεχωριστά.

5. Web Hosting

Στη Your-Website σας παρέχουμε Web Hosting, σε αξιόπιστους και ασφαλείς Servers. Η σωστή επιλογή ενός Web Server είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την σωστή, αξιόπιστη και γρήγορη λειτουργία και το Hosting στους συγχρονους Server μας, εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα απόκρισης.

Αναλαμβάνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο φιλοξενίας, προσφέροντας:

 • Προστασία των e-mails,
 • Του server από spam και από Malware
 • Καθημερινά backups για προστασία περιεχομένου

Επικοινωνήστε μαζί μας και μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας σε μας, με κόστος από 45€ (+ΦΠΑ) ανά έτος.

8 βήματα για Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας
Απλά, κατανοητά, ξεκάθαρα…

 • Πλήρης Κατανόηση των αναγκών του έργου
 • Αναλυτική μελέτη και έρευνα
 • Web Design (σχεδιασμός του έργου)
 • Project Plan
 • Web Development (Aνάπτυξη του έργου)
 • Αποσφαλμάτωση έργου – Testing
 • Παράδωση έργου
 • Support (Υποστήριξη έργου)