Επιδότηση για κατασκευή eshop

epidotisi-gia-kataskevi-eshop

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις λιανικής επιδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ με 5.000 ευρώ για κατασκευή eshop. Αυτό ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες και πραγματικά αποτελεί σημαντική ευκαιρία να ενταχθούν οι μικρές και οι μεσαίες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στο χώρο, πολλές μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους eshop. Η επιδότηση αυτή αφορά στην 100% κάλυψη των δαπανών για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος(eshop). 

Όπως έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα ΕΣΠΑ αναμένεται έως το τέλος του έτους. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει την δική σας πρόταση όσον αφορά το σχεδιασμό, το αντικείμενο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του e-shop. Η your-website μας εξειδικεύεται στην κατασκευή e-shop !
Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την κατασκευή του δικού σας e-shop!

Έχετε μικρή ή μεσαία επιχείρηση;

Έχετε ήδη e-shop αλλά παλιό και χρειάζεται αναβάθμιση; 

Δεν έχετε καθόλου e-shop και ενδιάφερεστε για την κατασκεύη τώρα;

 

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

 

Ξεκινήστε σήμερα! Καλέστε μας στο 6982584951, στείλτε μας μήνυμα μέσω του Facebook ή στείλτε μας μήνυμα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

 

epidotisi-gia-kataskevi-eshop