Ιστοελίδες για ΑΜΕΑ

εσπα, website accebility, πρότυπο WCAG 2.0, ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ

Προσβασιμότητα Για όλους

Ιστοσελίδες Κατάλληλες Και Για ΑμΕΑ Σύμφωνα Με Το Προτυπο WCAG 2.0

H εταιρεία Your-website.gr μπορεί να συμμορφώσει την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0. 

Η ιστοσελίδα σας θα είναι φιλικά προσβάσιμη προς τα ΑμΕΑ προσφέροντας τους την δυνατότητα να δουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας.

Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι η προσβασιμότητα στην ιστοσελίδα για ΑμεΑ δεν επηρεάζει την αισθητική και την καλαισθησία της. Τα εργαλεία προσβασιμότητας εναρμονίζονται με τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Διακρίνονται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Η ιστοσελίδα προσαρμόζεται ανάλογα στο μέσο προβολής της (Responsive Design) ενώ εφαρμόζεται κανονικά και η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.

Οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε είναι πιστοποιημένος σε επίπεδο ΑΑΑ (Level Triple-A Conformance to Web Content Accessibility Guidelines 2.0).

Μπορείτε να το πρότυπο WCAG 2.0 στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας ή αν δεν έχετε, αναλαμβάνουμε να σας δημιουργήσουμε από το μηδέν μία πλήρως συμμορφωμένη ιστοσελίδα για ΑΜΕΑ.

Προγράμματα ΕΣΠΑ και κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Βοηθάμε την επιχείρηση σας να συμμετέχει στα προγράμματα επιδότησης μέσω του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 ώστε να τηρείται πλήρως ο συγκεκριμένος όρος ένταξης και να έχετε υψηλή βαθμολογία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να κατασκευάσουμε την δική σας ιστοσελίδα για ΑΜΕΑ σύμφωνα με πρότυπο WCAG 2.0.