Δημιουργια ιστοσελιδας για Αμέα

Δημιουργία site για ΑΜΕΑ. Κατασκευή wordpress one page ιστοσελίδας ειδικά για άτομα με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με το πρότυπο WCAG. Η σελίδα χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ.

Η δημιουργία της  ιστοσελίδας έγινε από την εταιρεία: your-website.gr.

Το your-website σας παρέχει την δυνατότητα υλοποίησης του προτύπου προσβασιμότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες και το οποίο αποκαλείται WCAG 2.0. Με αυτόν τον τρόπο η ιστοσελίδα σας είναι φιλικά προσβάσιμη προς τα ΑμΕΑ προσφέροντας τους την δυνατότητα να δουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας.

Η συμμόρφωση με τις οδηγίες για την προσβασιμότητα του Περιεχομένου για τον W3C προσδιορίζεται σε τρία επίπεδα. Α, ΑΑ και ΑΑΑ (αναλόγως με το ποιοι ορισμοί ελέγχου ικανοποιούνται και την προτεραιότητα αυτών).

Σε μας ην ιστοσελίδα σας θα έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε η σελίδα σας να θεωρείται WCAG 2.0 compliant.

Δημιουργία ιστοσελίδων με πλήρη συμβατότητα που θέτουν τα πρότυπα HTML και WCAG 2.0.A.A.

Η κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ περιλαμβάνει δυνατότητες πλοήγησης εγκεκριμένες από διεθνή εργαλέια ελέγχου, όπως το W3C HTML validator (http://validator.w3.org/), το web accessibility evaluation tool (http://wave.webaim.org/) και το http://achecker.ca

Κατασκευή και σχεδιασμός wordpress ιστοσελίδων σε προσιτές τιμές. E-shop στα μέτρα της επιχείρησης σας. Ιστοσελίδες για εσάς σε όποια περιοχή της Ελλάδος και αν βρίσκεστε.

Δείτε τη σελίδα εδώ: Syelsa.com

Η εταιρεία μας αποτελεί ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε για το κόστος δημιουργίας μίας ιστοσελίδας, λάβετε προσφορά για τη δημιουργία ενός E-shop, δημιουργήστε τα άμεσα και δείτε την επιχείρηση σας να δυναμώνει μέρα τη μέρα. Φρέσκιες ιδέες, ιδανικός σχεδιασμός, άμεση εξυπηρέτηση. Δημιουργία social accounts και tips για αποτελεσματική χρήση τους χωρίς χρεώσεις. Προώθηση της ιστοσελίδας με καινοτόμες λύσεις SEO και keywords planner.

Ρωτήστε μας για τη φωτογράφηση, το περιεχόμενο αλλά και τη μετάφραση της σελίδας σας.

 

Βρείτε μας στο facebook