Δημιουργια ιστοσελιδας για ΑΜΕΑ

Δημιουργία ιστοσελίδας για ΑΜΕΑ με μοντέρνα σχεδίαση για την μικρή επιχείρηση του Κου Βελιβασσάκη στο Ρέθυμνο. Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι σύμφωνα με το πρότυπο για τα ΑΜΕΑ.

Το your-website σας παρέχει την δυνατότητα υλοποίησης του προτύπου προσβασιμότητηας για άτομα με ειδικές ανάγκες και το οποίο αποκαλείται WCAG 2.0. Με αυτόν τον τρόπο η ιστοσελίδα σας είναι φιλικά προσβάσιμη προς τα ΑμΕΑ προσφέροντας τους την δυνατότητα να δουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας.

Η συμμόρφωση με τις οδηγίες για την προσβασιμότητα του Περιεχομένου για τον W3C προσδιορίζεται σε τρία επίπεδα. Α, ΑΑ και ΑΑΑ (αναλόγως με το ποιοι ορισμοί ελέγχου ικανοποιούνται και την προτεραιότητα αυτών).

Σε μας ην ιστοσελίδα σας θα έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε η σελίδα σας να θεωρείται WCAG 2.0 compliant.

Δημιουργία ιστοσελίδων με πλήρη συμβατότητα που θέτουν τα πρότυπα HTML και WCAG 2.0.A.A.

Η κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ περιλαμβάνει δυνατότητες πλοήγησης εγκεκριμένες από διεθνη εργαλέια ελέγχου, όπως το W3C HTML validator (http://validator.w3.org/), το web accessibility evaluation tool (http://wave.webaim.org/) και το http://achecker.ca

Η your-website.gr αποτελεί ιδανική λύση για κατασκευή ιστοσελίδων σε μικρές επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας, δημιουργήστε άμεσα την ιστοσελίδα του καταστήματος σας και δείτε την επιχείρηση σας να δυναμώνει μέρα τη μέρα. Φρέσκιες ιδέες, ιδανικός σχεδιασμός, άμεση εξυπηρέτηση. Δημιουργία social accounts και tips για αποτελεσματική χρήση τους χωρίς χρεώσεις.

Ρωτήστε μας για τη φωτογράφηση, το περιεχόμενο αλλά και τη μετάφραση της σελίδας σας.

Βρείτε μας στο facebook