SEO MARKETING

Θέλεις να βρίσκει το website ή το eshop σου η Google;

Θέλεις να εμφανίζεται από τα πρώτα;

Γνωρίζεις την έννοια seo marketing;

Στις μέρες μας οι ρυθμοί δημιουργίας ιστοσελίδων και των e-shop αυξάνονται ραγδαία. Το να ξεχωρίσει κανείς από τον ανταγωνισμό καταφέρνοντας η ιστοσελίδα ή το e-shop του να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις επισκεψιμότητας ή κατάταξης να προωθείται δηλαδή σωστά είναι μία δύσκολη πρόκληση. Πρώτο και κύριο βήμα είναι να δηλωθεί η σελίδα ή το E-shop σας στις μηχανές αναζήτησεις. Η Google σκανάρει καθημερινά τις σελίδες αναζητά/ “τραβάει” τις λέξεις-κλειδιά, κοιτάζει το περιέχομενο της, πόσο “καθαρό” είναι και κατατάσσει τη σελίδα σας στους αλγορίθμους της.

Με απλά λόγια, η Google, όπως άλλωστε και κάθε δημοφιλής/αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης, ακολουθεί ένα πολυδιάστατο πλαίσιο κανόνων που πρέπει να τηρεί το κάθε site ή e-shop. Οι περισσότεροι δίνουν έμφαση στην επιλογή των πιο δημοφιλών keywords (λέξεις και φράσεις κλειδιά) που χρησιμοποιούν οι χρήστες και σχετίζονται με το εκάστοτε site ή e-shop, στις αναζητήσεις που κάνουν στο διαδίκτυο. Ωστόσο η όλη διαδικασία είναι πιο περίπλοκη από όσο μπορεί να φαντάζεστε. Σε όσο περισσότερους κανόνες ανταποκρίνεται, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνει στις αναζητήσεις. Επομένως, η SEO προώθηση ιστοσελίδων μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας και πλήρους αφάνειας!

 

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας ή e-shop αναλόγως του τι έχει ο καθένας, είναι αναγκαία πρακτική αν θέλει κανείς να σταθεί στον ανταγωνισμό. Για να γίνει αυτό φυσικά θα πρέπει να το «αγαπούν» οι δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης!

Δεν Αρκεί Να Εμφανίζεστε Στα Αποτελέσματα Της Google! Γιατί Πολύ Απλά Ο ΠΡΩΤΟΣ Έχει Άλλον «Αέρα»!

Αν δεν καταφέρετε να είστε στην πρώτη σελίδα αναζητήσεων, σύμφωνα φυσικά με τα keywords που επιλέξατε να συσχετισθούνε με το site ή το e-shop σας, τότε ανταγωνιστικά μιλώντας δεν έχετε καταφέρει και πολλά πράγματα. Αυτό συμβαίνει, γιατί αποδεδειγμένα η μέγιστη πλειοψηφία των χρηστών αρκείται στην πρώτη σελίδα εμφάνισης αναζητήσεων, άντε και λίγο στη δεύτερη. Αν σκεφτεί κανείς και τις χορηγούμενες διαφημίσεις που εμφανίζονται στο επάνω και κάτω μέρος της σελίδας, μπορεί να καταλάβει πόσο περιορισμένα είναι τα πράγματα όσον αφορά τα οργανικά αποτελέσματα. Η δύσκολη μάχη της πρώτης σελίδας, απαιτεί όχι μόνο ορθή επιλογή και χρήση των keywords (λέξεις και φράσεις κλειδιά), αλλά γενικότερα και μια σειρά ενεργειών από μία εταιρεία-ειδική στο χώρο. Η προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης θα πρέπει να αποτελεί πρωτεύον στόχο για κάθε επιχείρηση.

seo
Digital Marketing

Τι σημαίνει όμως προβολή στην 1η σελίδα; Προβολή στην 1η σελίδα σημαίνει περισσότερη επισκεψιμότητα..

Η εμφάνιση ενός site ή e-shop στην 1η σελίδα, μέσω σωστής προώθησης ιστοσελίδων, είναι ένδειξη ότι το site η το e-shop έχει τάσεις για ολοένα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Η επαγγελματική προώθηση ιστοσελίδων ενισχύει το image και το brand awareness των προϊόντων και υπηρεσιών σας.
Με απλά λόγια: Μία εικόνα ή μία φράση είναι ικανή για να σας αναγνωρίσει ο χρήστης.

Περισσότερα Κλικ = Περισσότερες Πωλήσεις Και Κέρδη!

Είτε έχετε απλή ιστοσελίδα είτε E-shop όσο περισσότεροι είναι οι επισκέπτες ή τα κλικ που δέχεται, σημαίνει αυτόματα ότι οι υπηρεσίες και τα προιόντα σας αποκτούν απήχηση.

Your-website.gr
Καινοτόμες & επαγγελματικές λύσεις Σε Θέματα SEO

 

Στην Your-website.gr συζητάμε μαζί τις ανάγκες σας, ελέγχουμε τον ανταγωνισμό και σας προτείνουμε μία κερδοφόρα καμπάνια προώθησης ιστοσελίδων (seo marketing). Εντοπίζουμε για εσάς τις πλέον κατάλληλες keywords (λέξεις αλλά και φράσεις κλειδιά).

Και αυτό είναι το πρώτο βήμα, όχι όμως το μοναδικό…

Οι λεπτομέρειες και η γνώση εις βάθος του αντικειμένου είναι που κάνει τη διαφορά και αποτελεί εγγύηση για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που θα έχουν αποτέλεσμα!