Χρειάζεσαι e-shop σε 10 ημέρες; Έχουμε τη λύση!

Χρειάζεσαι e-shop;

Και γιατί δεν ρωτάμε αν θέλεις e-shop αλλά εάν χρειάζεσαι e-shop; Μα φυσικά γιατί οι σημερινές συνθήκες δημιουργούν το αίσθημα της αναγκαιότητας για την επιβίωση της επιχείρησης σας.

Τις ημέρες αυτές που #μένουμε_σπίτι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή του e-shop σας είναι κομβικής σημασίας για την επιχείριση σας. Φυσικά όσοι έχουν ήδη online παρουσία είναι σε καλύτερη ΄μοίρα’ από εσάς που έχετε κάποια παλιά ιστοσελίδα ή ακόμα χειρότερα καθόλου.

Όμως, ακόμη και για εσάς έχουμε καλά νέα!
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και θα σας δώσουμε δωρεάν εκτίμηση για το εάν η ιστοσελίδα σας χρειάζεται redesign ή αν μπορεί η ιστοσελίδα σας να μετατραπεί σε e-shop.

Η your-website σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής ιστοσελίδας (website) και e-shop στη σύγχρονη πλατφόρμα του wordpress. Σας δίνουμε την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 10 σχέδια και το e-shop ή η ιστοσελίδα των ονείρων σας θα είμαι έτοιμη σε 10 ημέρες με κείμενα, φωτογραφίες, καλάθι αγορών και λειτουργία σύνδεσης με πιστωτικές κάρτες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος (αλλαγές/προσθήκες) από εσάς τους ίδιους.

Επιπλέον δυνατότητες:

  • Δημιουργία link με websites συνεργαζόμενων εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Δημιουργία mail form και newsletter για απευθείας επικοινωνία με τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματός σας
  • Εγκατάσταση διαδραστικού χάρτη (Google Μap)
  • Δημιουργία e-shop σε περισσότερες από μία γλώσσες.
  • SEO (Search Engine Optimization) εργασίες στην ιστοσελίδα
  • Σύνδεση με τα Social Media

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ WORDPRESS WOOCOMMERCE 1100,00€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ.

Δώρο το όνομα (domain name ) για 2 έτη και ο χώρος φιλοξενίας για 1 έτος