ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας

Στην Your-Website η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί μοναδική πρόκληση, όπως μοναδική είναι και για εσάς η επιχείρηση σας.

Η σωστή σχεδίαση (web design) μίας ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα και ίσως το πιο σημαντικό, ώστε να προβάλλετε σωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στον κόσμο του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ (Digital Marketing).

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες σε wordpress ώστε να μπορεί ο χρήστης να αλληλεπιδρά εύκολα και άμεσα με τους πελάτες του.

WEB DESIGN

Το πιο σημαντικό στο Web Design, δεν είναι τα χρώματα και οι εικόνες στην ιστοσελίδα μας. Είναι να παρακολουθούμε τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις του, έτσι ώστε να έχουμε πάντα μια δυναμική ιστοσελίδα επίκαιρη και σωστά σχεδιασμένη για τον χρήστη – επισκέπτη. Η δημιουργία ενός site δεν θα γίνεται μόνο για την επιχείρηση αλλά και για τους πελάτες της. Η απλότητα στο σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας, η ευχρηστία στην δημιουργία ενός e-shop, κάνουν την εμπειρία του χρήστη ενιαία και ξεκούραστη.

Και να θυμάστε.. Οι ιστοσελίδες του μέλλοντος αλλάζουν συνεχώς!

WEB DEVELOPMENT

To Web Development, αποτελεί την επομένη φάση από την σχεδίαση, στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας.
Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα, βάσει τις ανάγκες και τους στόχους της εκάστοτε επιχείρησης.
Στόχος μας η καθαρή και εύκολη πλοήγηση.
Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που αναδεικνύουν τα προϊόντα σας σε πολλούς επισκέπτες !

WEB CONTENT

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ιδέες και την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

NEXT LEVEL ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Κατασκευή ιστοσελίδων με υψηλή αισθητική, πολύ εύκολη πλοήγηση και διαχείριση, φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης.

RESPONSIVE ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων που προσαρμόζονται ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης κάθε συσκευής, για σωστή εμφάνιση σε smartphones και tablets.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΤΗ GOOGLE

Κατασκευή ιστοσελίδων με σωστό και ποιοτικό κώδικα για καλύτερη κατάταξη στο Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Το σύστημα διαχείρισης σε WordPress, παρέχει στον πελάτη πλήρη έλεγχο όλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας του.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας, πραγματοποιείται εκπαίδευση του πελάτη στο σύστημα διαχείρισης του WordPress.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SOCIAL MEDIA

Τα Social Media αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την αύξηση των πωλήσεων σας. Δημιουργούμε λογαριασμούς σε όλα τα Social Media που επιθυμείτε και σας συμβουλεύουμε για το ποια θα είναι αποδοτικότερα ανάλογα με την επιχείρηση σας.

f
Branding

Web Development

Marketing

Design Research

Είμαστε περήφανοι για τα άριστα σχέδια μας, τους ευχαριστημένους πελάτες μας, τις μοναδικές ιστοσελίδες και τον άμεσο χρόνο παράδοσης για να έχετε ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας το συντομότερο δυνατόν. Ασχοληθείτε με τις δικές σας δουλειές και αφήστε εμάς να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα από όλους!