ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ESHOP

Κατασκευή eshop με WordPress

Κατασκευή eshop; Η αναγκαιότητα δημιουργίας eshop (ηλεκτρονικού καταστήματος) αποτελεί μονόδρομο στη σύγχρονη εποχή. Πόσο μάλλον σε μία covid-19 ή μετα-covid εποχή όπου όλες οι αγορές γίνονται ηλεκτρονικά.

Δεδομένου του τοπίου στο αγοραστικό κοινό στην your-website δημιουργούμε με αξιοπιστία ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ξεχωρίζει! Δημιουργούμε ένα ηλεκτρονικό “φυσικό” κατάστημα για εσάς!

Οργανώνουμε μαζί σας όλη την κατασκευή του Eshop σε βήματα: Από τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, μέχρι και τις συμβουλές μας για τις τράπεζες και τους τρόπους πληρωμής, τις εταιρίες μεταφορικών, το SkroutzBest Price και όλους τους διαθέσιμους τρόπους προώθησης!

Μερικές από τις λειτουργίες των eshop που κατασκευάζουμε…

RENPONSIVE DESIGN

Η αύξηση των πωλήσεων των smartphones και των tablets, κάνει επιτακτική την ανάγκη για κατασκευή E-shop με Responsive Design σε tablet και κινητά.

Με design δηλαδή που να προσαρμόζεται αυτόματα στην συσκευή του χρήστη για να είναι εύκολη η περιήγηση και η αναζήτηση του, χωρίς να δυσκολεύεται και να αναγκάζεται να μεγαλώσει ο χρήστης την εικόνα προκειμένου να βρει αυτό που ψάχνει.

Το e-commerce και το commerce για εμάς είναι έννοιες ταυτόσημες. Ο χρήστης μπορεί να αναζητά on line και να αγοράζει off line ή και το αντίθετο. Ως εκ τούτου, το e-shop σας δεν είναι ένα ανεξάρτητο κομμάτι, είναι μέρος της ίδιας της επιχείρησής σας.

SEO FRIENDLY ESHOP

Ένα ελκυστικό, σωστά δομημένο και SEO friendly E-shop με σημαντική προβολή στις μηχανές αναζήτησης σημειώνει υψηλή επισκεψιμότητα.

Τα e-shop που κατασκευάζουμε είναι βελτιστοποιημένα για όλες τις μηχανές αναζήτησης. Οτιδήποτε καταχωρούμε, όπως νέα προϊόντα, κατηγορίες κτλ., έχουν αυτόματα και τις προδιαγραφές SEO.

 

Η υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα, είναι σημαντική και οδηγεί στοχευμένους πελάτες στο εκάστοτε e-shop, το οποίο κατασκευάζουμε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ EMAIL

Οι πελάτες θα ενημερώνονται μέσω e-mail για την παραγγελία τους και θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της έτσι ώστε αφενός να γνωρίζουν τον χρόνο παράδοσης και αφετέρου να νιώθουν σιγουριά για την παραγγελία τους.

ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ CHECK-OUT

Δυνατότητα πληρωμής μέσω paypal, vivawallet ή stripe. Για εύκολη πληρωμή ώστε να αποφεύγεται η αποχώρηση του χρήστη πριν την πληρωμή. Στόχος μας είναι πάντα η αύξηση των πωλήσεων σας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ SERVER

Η φιλοξενία του E-shop σας γίνεται σε αξιόπιστο και γρήγορο server, με backup ανά 7 ημέρες και ελεγχόμενο 24 ώρες το 24ωρο.

FRESH DESIGN

Για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό χρειάζεστε ένα Eshop με ξεχωριστό σχεδιασμό. Η your-website σας παρέχει λειτουργίες υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων σας.

f

Γιατί να επιλέξετε την your-website;

Από την αρχή και για όσο διαρκεί η συνεργασία μας, θα έχετε τον προσωπικό σας συνεργάτη που θα είναι πάντα δίπλα σας και θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με τηλέφωνο, email αλλά και το instant messaging της επιλογής σας. (Zoom, Skype, Viber κτλ).
Φροντίζουμε να είμαστε στη διάθεση σας και να λύνουμε τα περισσότερα προβλήματα και τις απορίες σας άμεσα…

Ζητήστε μας ιδέες & προσφορά

Θα χαρούμε πολύ να σας αποστείλουμε ιδέες για ένα μοναδικά σχεδιασμένο project…το δικό σας eshop!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ