ΚΟΣΤΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Πόσο κοστίζει μία ιστοσελίδα;

Πόσο κοστίζει ένα eshop;

Ερωτήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά κατά κόρον. Ερωτήσεις, που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και ερωτήσεις σε τηλεπαιχνίδι! 100; 1.000; Ή μήπως 5.000 ευρώ; Ναι, το εύρος των τιμών που μπορεί να βρει κάποιος στο κόστος ιστοσελίδας κάπου εκεί κυμαίνεται.

Ποια είναι όμως η σωστή απάντηση στο πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;

Το κόστος μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: Ας τα δούμε αναλυτικά! 

Πάγια έξοδα που πληρώνονται μια φορά κάθε χρόνο

Αγορά και ανανέωση ονόματος χώρου

Το γνωστό και ως domain name. Αυτό έχει τη μορφή (www.hello-world.gr) και είναι στην ουσία η διεύθυνση σας στο διαδίκτυο.

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Κάθε ιστοσελίδα για να «υπάρχει» στο διαδίκτυο πρέπει να φιλοξενείται κάπου. Στην ουσία αυτό το «κάπου» είναι ένας υπολογιστής, γνωστός και ως server, που μέσα του έχει αποθηκευμένα τα αρχεία της ιστοσελίδας και δουλειά του είναι να τα στέλνει όταν κάποιος χρήστης μπει την επισκεφτεί.

Ένας καλός Server θα πρέπει να παρέχει οπωσδήποτε:

  • Ταχύτητα για να «φορτώνει» γρήγορα η ιστοσελίδα.
  • Αυτόματα ημερήσια και εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας.
  • Συμβατότητα με νέες τεχνολογίες για να μην μας περιορίζει ως προς τις δυνατότητες της ιστοσελίδας.
Συντήρηση ιστοσελίδας

Μια ιστοσελίδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όχι κάτι στατικό. Έτσι λοιπόν, πέρα από τις ανανεώσεις του περιεχομένου (φωτογραφίες, κείμενα κτλ.) που μπορεί να γίνουν κατά καιρούς, χρειάζονται και κάποιες αναβαθμίσεις στο λογισμικό της για να λειτουργούν όλα εύρυθμα αλλά και για να παραμένει ασφαλής.

Εφάπαξ κόστη για την κατασκευή ιστοσελίδας

Έχετε αμφιβολίες για το αν είστε δικαιούχος; Η your-website έχει εξασφαλίσει συνεργασία με εταίρεια για δωρεάν έλεγχο των στοιχείων την εταιρείας σας! Εάν είστε δικαιούχος αναλαμβάνει την κατάθεση του φακέλου για εσάς!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Τι κάνουμε όμως εμείς για εσάς αμέσως μετά;

Κατασκευή λογοτύπου

Web Development

Marketing

Design Research