Your Website - Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή eshop

your website ιστοσελίδες

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κατασκευή Ιστοσελίδας στις Κυκλάδες

Website & ιστοσελίδες Κυκλάδες

Κατασκευή Ιστοσελίδας στις Κυκλάδες; Έχετε επιχείρηση στα νησιά των Κυκλάδων και βρίσκεστε σε αναζήτηση εταιρείας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας; Ψάχνετε λύσεις για το site της επιχείρησης σας; Πλησιάζει η καλοκαιρινή σεζόν και θέλετε να δυναμώσετε την παρουσία σας στο digital;

Μια δυναμική παρουσία της επιχείρησης σας έχει τεράστιο όφελος για εσάς. Γνωρίζατε ότι το 70% των πελατών θα επισκεφθούν μια επιχείρηση που έχει μια περιεκτική παρουσίαση στο διαδίκτυο; Το website σας πρέπει να αποτελεί το 2ο ¨σπίτι¨της επιχείρησης σας και να το προσέχετε το ίδιο με το φυσικό σας κατάστημα.

Πάμε να δούμε όμως ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθεί μια εταιρεία κατασκευής για να βγει ένα website στον αέρα;

Βημα 1ο: Σωστή δομή

Η δομή ενός website πρέπει να ξεκινά από την ερώτηση, τι θα άρεσε στους πελάτες μου να δουν στο site της επιχείρησης μου; Το τι αρέσει στο κοινό μας και τους χρήστες που επισκέπτονται το website μας πρέπει να είναι προτεραιότητα. Φυσικά, πάντα παρουσιάζουμε όλα εκείνα που θέλουμε να μάθουν για εμάς. Δηλαδή, τις υπηρεσίες μας, τα προϊόντα μας, τα δωμάτια μας, του χώρους μας. Ένας σωστός συνδυασμός, θα δώσει στο site μας χαρακτήρα και θα δικαιολογήσει την ύπαρξη του.

Το πιο συνηθισμένο λάθος στην κατασκευή ενός website είναι ότι προσπαθούμε να αντιγράψουμε το στήσιμο από ανταγωνιστές ή άλλες επιχειρήσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουμε τον αρχικό μας στόχο, να προσθέτουμε πολλά δεδομένα και η εταιρεία κατασκευής να αποπροσανατολίζεται. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η κατασκευή ενός website δεν πρέπει να είναι στην τύχη και απαιτεί συγκεκριμένη στρατηγική.

Μια ομάδα με εξειδικευμένους επαγγελματίες, θα μπορέσει να προτείνει μια περιεκτική δομή, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα που απαιτούνται.

Βήμα 2ο: Web Design

Η σωστή δομή και το περιεκτικό structure του website, περνά στην υλοποίηση και την μεταφορά στο σχεδιαστικό κομμάτι. Το πόσο καλά είναι διαμορφωμένο ένα site αφορά εν μέρει τον expert που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή. Μια σωστή δομή πρέπει να παρουσιάζεται και αντίστοιχα ποιοτικά. Πόσες φορές έχετε ανοίξει ένα website και δεν είναι καθόλου λειτουργικό; Να μην μπορείτε να πατήσετε κάτι ή να του λείπουν τα σωστά πεδία;

Ο σχεδιασμός του website λοιπόν, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, για να λειτουργεί 100% αποδοτικά το site. Το User Experience, η εμπειρία που προσφέρουμε δηλαδή, στον ηλεκτρονικό χρήστη, είναι σημαντική τόσο όσο και στο φυσικό μας κατάστημα ή την επιχείρηση μας.

Οι ανάγκες των χρηστών που βρίσκονται στο website μας, διαφέρουν και δεν πρέπει να αμελούνται. Η εταιρεία κατασκευής θα πρέπει πάντα να υπολογίζει τις ανάγκες των χρηστών αλλά και να παρουσιάζει ιδανικά την επιχείρηση σας.

Βήμα 3ο: Επιλογή Web Hosting

Πολλές φορές σε αυτό το βήμα πολλοί δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία. ‘Ομως μια αστοχία στο web hosting, την φιλοξενία δηλαδή της ιστοσελίδας μας, μπορεί να μας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα μελλοντικά. Για παράδειγμα, μια επιλογή server που δεν πληροί όλα τα απαιτούμενα standards, μπορεί να δημιουργήσει από προβλήματα σύνδεσης, μέχρι και να βρεθεί το site μας εκτός λειτουργίας.

Η σωστή επιλογή Web Hosting, μας δίνει την ασφάλεια της άμεσης επίλυσης προβλημάτων και φυσικά της ομαλής λειτουργίας του site μας συνολικά. Ένας καλός Server δεν σημαίνει ότι πάντα είναι αρκετά κοστοβόρος. Είναι όμως μια επένδυση που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χωρά εκπτώσεις.

Βήμα 4ο: Δημιουργία περιεχομένου

Το πως θα γεμίσει ένας ιστότοπος με περιεχόμενο, δεν είναι πάντα εύκολη δουλειά. Απαιτεί χρόνο, σύγχρονες τεχνικές και φυσικά πολλές φορές ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα κείμενα και οι φωτογραφίες σε ένα site, είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ της κατασκευής του. Το πρωτότυπο περιεχόμενο έχει τεράστια σημασία εδώ και μερικά χρόνια και για το 2020 είναι ψηλά στις τάσεις για τις Marketing τεχνικές.

Η επένδυση σας για ένα νέο website ή redesign του παλιού, θα πρέπει να έχει και την στρατηγική για ένα καλό και ποιοτικό περιεχόμενο. Όμορφες φωτογραφίες, καλο-γραμμένα κείμενα, σωστή θέση κειμένου στις σελίδες, είναι μερικά στοιχεία που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Βήμα 5ο: Τελικές Ρυθμίσεις

Λίγο πριν το site μας βγει live και είναι έτοιμο για να δεχτεί τις πρώτες του επισκέψεις χρειάζονται οι τελικές ρυθμίσεις. Ξεκινάμε από το testing, τον έλεγχο ότι όλα λειτουργούν ομαλά και περνάμε στις τελικές παραμετροποιήσεις για να φαίνεται το site μας σωστά.

Τι πρέπει να κάνουμε:

Δημιουργία SiteMap

Καταχώρηση στις Μηχανές Αναζήτησης (Google, Bing Κτλ)

Σύνδεση με Google Analytics

Σύνδεση με Social Media

Google My Business Set Up

Ρύθμιση SSL Certificate

Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα βήματα για να μπορέσει ένας νέος ιστότοπος να φαίνεται υγιής και να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις της live λειτουργίας του. Μελλοντικά όλα αυτά τα βήματα, θα βοηθήσουν την νέα σας ιστοσελίδα να βρεθεί στην 1η σελίδα της Google.

Βήμα 6ο: Διαχείριση / Συντήρηση Ιστοσελίδας

Τι συμβαίνει στην περίπτωση που η ιστοσελίδα σας χρειάζεται ενημέρωση ή πρέπει να εισάγετε νέο περιεχόμενο; Αν προτιμάτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας, από το να σπαταλάτε χρόνο και κόπο στην ιστοσελίδα σας, μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς. Αναλαμβάνουμε οποιουδήποτε είδους ενημερώσεις και δεσμευόμαστε για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας, καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Η συντήρηση του site σας είναι εξίσου σημαντική με την κατασκευή του. Αν και επικρατεί γενικά η άποψη ότι “φτιάξαμε το site μας και τώρα θα μας βρίσκουν οι πελάτες μας”, συνήθως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Η διαχείριση και η συντήρηση ενός ποιοτικού website είναι ένας μαραθώνιος και απαιτεί προσεγμένα βήματα.

Κατασκευή Ιστοσελίδας στις Κυκλάδες. Η ομάδα της your-website.gr είναι σε θέση να σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για σχεδιασμό και κατασκευή website.